Sí´tové protokoly a sockety - Balej, Marek (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se bude zabývat síťovými protokoly a sockety a jejich využitím v programovacím jazyce C#. Bude se tedy zabývat programováním síťových aplikací na platformě .NET od firmy Microsoft a nástroji, které nám k tomu jazyk C# poskytuje. Budou popsány nástroje a metody programování síťových aplikací a ukáže vytvoření a popis ukázkových aplikací pracujících se sockety a aplikačními protokoly.
Network protocols and sockets
Keywords: Socket; protokol; C#; počítačová síť; .NET; TCP; IP.; Socket; protocol; C#; network; .NET; TCP; IP.