Dynamické balíčky na trhu on-line nabídky v cestovním ruchu z pohledu ochrany spotřebitele - Pokrývková, Petra (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na ochranu spotřebitele zejména v individuálním cestovním ruchu. Zajímá se především o legislativu, která tuto problematiku řeší. Dále je v práci zhodnocena současná situace ochrany českého spotřebitele v individuálním cestovním ruchu a následně porovnána se situací britského spotřebitele. A v neposlední řadě se v práci zkoumá, zda se český spotřebitel zajímá o svá práva v této oblasti a zdali je dostatečně informován o rozdílech mezi individuálním cestovním ruchem a organizovaným cestovním ruchem.
Dynamic packages on the market online offer in tourism from the perspective of consumer protection
Keywords: Individuální cestovní ruch; ochrana spotřebitele; dynamické balíčky; směrnice o souborných službách; legislativa; Individual tourism; consumer protection; dynamic packages. package travel directive; legislation