Návrh sociální sítě se sportovní tématikou s využitím technologií Java Enterprise Edition - Backstuber, Petr (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce využívá technologie Java Enterprise Edition při vývoji aplikace na podporu sociální sítě se sportovní tématikou formou webové aplikace a kriticky hodnotí jejich použitelnost při vývoji aplikace. Zabývá se návrhem aplikace, výběrem implementačních technologií, samotnou implementací a zhodnocením nabytých zkušeností s technologiemi Java Enterprise Edition.
Sport oriented social network design using Java Enterprise Edition technology