Využití programu Rhinoceros při výuce Deskriptivní geometrie - Čečková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsahem této práce je seznámení s obsluhou a možnostmi CAD programu Rhinoceros a jeho využití při výuce. Práce je především zaměřena na deskriptivní geometrii a její představivost v prostoru. Posouzení kladů a záporů zvoleného programu při výuce.
Usage of computer program Rhinoceros in the lessons of Descriptive geometry
Keywords: Program Rhinoceros; prostorová představivost; výuka pomocí počítačů; stereoskopie; deskriptivní geometrie; smysluplnost; Computer program Rhinoceros; spatial imagenation; education with computers; descriptive geometry; sense