Požadavky na rozvoj manažera v současném řízení lidských zdrojů - Holub, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této diplomové práce byla specifikace nových pohledů a požadavků působících na formování a rozvoj osobnosti manažera v současném řízení lidských zdrojů. Pro získání potřebných dat byla vytvořena informační sonda a manažerům byl předložen dotazník na rozvoj osobnosti manažera.
Manager development needs in contemporary human resources management