Efektivní komunikace v prostředí školy podporující zdraví - Irholcová, Alena (Jihočeská univerzita, 2009)
V teoretické části nastiňuji techniky žádoucí komunikace a hledám spojitosti mezi nimi a principy podpory zdraví v MŠ. Praktická část je orientována na komunikační dovednosti učitelek v MŠ podporující zdraví, v běžné MŠ a učitelek v 1. třídách ZŠ.
Effective Communication within a Preschool using the Supporting Health Programme
Keywords: efektivní komunikace; mateřská škola; respektování; effective communication; nursery school; respected