Zefektivnění výkonu informačního centra - Koudelková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem této bakalářské práce je Zefektivnění výkonu informačního centra. Hlavním cílem bakalářské práce je najít srozumitelné, jednoduché a přenositelné mechanismy pro zlepšení nabídky informačního servisu obcí (velikostní kategorie od 500 do 5000 obyvatel) a v poslední řadě návrh produktu nebo služby, kterým bude zefektivněn výkon turistického informačního centra ve vybrané obci.
Improve the efficiency of the information center
Keywords: Cestovní ruch; informační služby; turistické informační centrum; návštěvník; obec; zefektivnění; Tourism; information services; tourist information centre; visitor; village; streamlining