Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení v obci Dobrá Voda u Českých Budějovic - Škrovová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským konceptem ubytovacího zařízení v obci Dobrá Voda u Českých Budějovic. Cílem práce je vypracovat podnikatelský koncept ubytovacího zařízení, jež bude odpovídat aktuálním tržním podmínkám. Dále by měl tento koncept sloužit jako podklad pro vznik nového zařízení poskytující ubytovací a stravovací služby v obci Dobrá Voda. Součástí práce bude i analýza současné nabídky ubytovacích zařízení ve zkoumané oblasti, analýza potřeb potenciálních zákazníků a řízený rozhovor s majiteli objektu vhodného pro založení ubytovacího zařízení.
Business concept of accommodation in the village of Dobrá Voda u Českých Budějovic
Keywords: podnik; podnikání; podniky ubytovacích služeb; podnikatelský koncept; business; business accommodation; business concept