Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY - Rusnáková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce vychází z nutnosti efektivního řízení současných podniků stravovacích služeb. Problematika řízení podniků stravovacích služeb je velmi obsáhlá, sestává se z řešení otázek pramenících zejména z teorií managementu, ekonomie a psychologie. Práce se na základě této potřeby zabývá optimalizací procesu řízení v aplikaci na vybraný podnik. Hlavním cílem práce je analýza produktu a metod řízení v restauraci Beer factory v komparaci s produkty konkurenčních stravovacích a zábavních zařízení. Následují doporučení pro optimalizaci podnikových interakcí a návrhy rozvoje produktu ve zkoumaném podniku na základě výzkumů a řízených rozhovorů. K naplnění hlavního cíle bude využito tří dílčích cílů, jež směřují k poznání a vyhodnocení aktuálního stavu ve třech oblastech aktivit vybraného podniku, a sice v řízení lidských zdrojů, v řízení zásob a v rámci managementu kvality.
Optimalization of management in BEER FACTORY restaurant
Keywords: podnik; řízení; stravovací služby; gastronomie; optimalizace; Beer factory; enterprise; management; catering services; gastronomy; optimization; Beer factory