Obchodování v rámci RM-systému - Vrobel, Radim (Jihočeská univerzita, 2010)
V této práci je čtenář seznámen s problematikou finančního trhu, investováním na finančním trhu a obchodováním na burze RM - systém. V první kapitole je uvedena problematika cenných papírů a burzy a jsou zde podány základní informace o Burze cenných papírů Praha a české burze cenných papírů RM ? systém. Kapitola obsahuje i historii burzovnictví. V druhé kapitole je přiblíženo čtenáři obchodování v RM ? systému, způsoby a podmínky obchodování. Poslední kapitola je věnovaná určení vnitřní hodnoty akcie a chybám, které dělají investoři při obchodování s akciemi.
RM-system Trading