Využití open-source nástroje KiCAD pro realizaci ostrovního nabíjecího systému - Liška, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem této bakalářské práce je vytvoření uceleného textu použití návrhového nástroje KiCAD pro návrh a realizaci elektronických obvodů a dat pro výrobu desek plošných spojů. Cílem je vytvoření výrobních podkladů, které v praxi budou sloužit k výrobě desky plošných spojů. V aplikační části bude deska plošných spojů použita ve spojení s řídicím systémem k realizaci ostrovního nabíjecího systému.
Using the open-source KiCAD tool to implement an island charging system
Keywords: KiCAD; DPS; Arduino; deska plošného spoje; nabíjecí stanice; open-source; Gerber.; KiCAD; DPS; Arduino; printed circuit board; charging station; open-source; Gerber.