Systém odměňování ve zvoleném podniku - Pachtová, Anna (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem odměňování v podniku. Hlavním cílem je zhodnotit systém odměňování v podniku a navrhnout kroky, které povedou k jeho zlepšení. Práce je zaměřena na různé typy odměňování zaměstnanců, způsoby odměňování a benefity. Praktická část popisuje vybraný podnik a činnosti, které vykonává. Informace o podniku jsou získány na základě rozhovoru s vedoucím servisu. Rozhovor byl zaměřen na pozice zaměstnanců, činnosti, které zaměstnanci vykonávají, způsobu, jakým jsou odměňováni a benefity, které získávají. Systém odměňování je v této práci analyzován. Efektivnost systému odměňování je hodnocena pomocí produktivity práce. Praktická část obsahuje tři návrhy na zlepšení systému odměňování.
The system of remuneration in a chosen company
Keywords: systém odměňování; mzdy; benefity; produktivita; system of remuneration; wages; benefits; productivity