Pojištění typu All Risk - Huspeková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Vznik a vývoj pojištění All Risk. Rozdíly oproti prostému pojištění majetku. Nabídka All riskových produktů vybraných pojišťoven. A porovnání pojišťoven na základě konkrétního příkladu.
Insurance type All Risk