Postoje a nákupní chování zákazníků nákupního centra - Korousová, Radka (Jihočeská univerzita, 2012)
Problematikou, kterou se ve své diplomové práci zabývám jsou "Postoje a nákupní chování spotřebitelů v nákupním centru", konkrétně jsem se zaměřila na nákupní centrum Tesco v Písku. Proto, aby obchodníci byli schopni obstát v současnosti v konkurenčním boji, je důležité, aby věděli, jak jejich zákazníci nakupují, čím se nechávají ovlivňovat, jaká je znalost zákazníků, týkající se jednotlivých produktů a podobně. Toto téma mě tedy zaujalo svou aktuálností a je pro mě velmi zajímavé. Pro získání těchto informací byl proveden v nákupním centru marketingový výzkum, jehož výsledky jsou v diplomové práci zpracovány.
Attitudes and buying behaviour of customers of a shopping center
Keywords: zákazník; spotřebitel; postoje spotřebitelů; nákupní chování spotřebitelů; nákupní centrum; spotřební chování; customer; consumer; customers attitudes; customer behaviour; shopping center; shopping behaviour