Návrh a příprava realizace internetového portálu Prevence a léčba závislosti na alkoholu - Walla, Petr (Jihočeská univerzita, 2013)
Alkohol patří mezi tzv. legální drogy, stal se součástí naší každodenní kultury, a proto se také nazývá kulturní droga. Svými účinky na lidský organismus, psychiku a lidskou společnost v případě nadměrného užívání a vzniku závislosti na něm stále zaujímá místo nejnebezpečnější drogy.
Design and preparation of the implementation of the Internet portal of prevention and treatment of alcohol dependence
Keywords: alkohol; alkoholismus; alkoholik; závislost; léčba; prevence; doléčování; alcohol; alcoholism; alcoholic; dependence; therapy; prevention; aftercare