Užití dynamického softwaru ve výuce matematiky na ZŠ a SŠ - Bumbálek, Roman (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím dynamického matematického softwaru ve výuce matematiky na základních a středních školách. Cílem práce je názorně a srozumitelně vysvětlit vybraná témata pomocí dynamických grafů a konstrukcí vytvořených v programu GeoGebra. Práce také obsahuje návody jak tyto grafy a konstrukce vytvořit. U každého tématu jsou vypracované příklady, které slouží pro lepší pochopení a procvičení dané problematiky.
The use of dynamic software in teaching mathematics at the primary and secondary school
Keywords: dynamická geometrie; dynamický matematický software; GeoGebra; dynamické grafy; názorné příklady; dynamic geometry; dynamic mathematics software; GeoGebra; dynamic graphs; illustrative examples