Interaktivní výuka goniometrie a trigonometrie na SOU - Tomanová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá interaktivní výukou goniometrie a trigonometrie na Středním odborném učilišti. Práce je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. Teoretická část obsahuje získané poznatky o interaktivní výuce, obecných a didaktických zásadách. Dále jsou zde uvedena základní pravidla tvoření výukových materiálů a srovnávání učebnic pro Střední odborná učiliště. Praktická část, nejen že obsahuje vytvořené pracovní listy, ale také manuály k programům, které jsou používány při zpracovávání výukového materiálu.
Interactive goniometry and trigonometry education at a secondary technical school