Forenzní analýza grafický souborů a video souborů - Dolejš, František (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou forenzní analýzy grafických souborů. Cílem je vybrat vhodné postupy, které pomohou detekovat pornografii. Na jejich základě má být vytvořen nástroj, který z množiny obrázků vybere potenciálně závadné.
Forensic analysis of graphic and video files
Keywords: Detekce kůže; detekce obličeje; YCbCr; Haarova vlnka; AdaBoost; OpenCV; EmguCV; sexuální zneužívání dětí; Skin detection; face detection; YCbCr; Haar-like features; AdaBoost; OpenCV; EmguCV; child sexual abuse