Multidisciplinární tým Dětského centra Jihočeského kraje, o. p. s. - Vávrová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou multidisciplinárního týmu v sociální práci se zaměřením na multidsciplinární tým Dětského centra Jihočeského kraje, o. p. s. Ve třech hlavních kapitolách popisuje cílovou skupinu zařízení, kterou je ohrožené dítě a mnohoproblémová rodina, dále konkrétní složení, činnost a práci multidisciplinárního týmu. Neopomíjí ani další odborníky, kteří s cílovou skupinou přichází do kontaktu nejčastěji. Teoretické základy jsou podpořeny kazuistikami dvou klientů, kteří prošli péčí zařízení a nabízí tak bližší pohled na působení všech členů týmu.
Multidisciplinary Team of Children's Centre of South Bohemia
Keywords: Multidisciplinární tým; zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc; dětské centrum; ohrožená rodina; mnohoproblémová rodina.; Multidisciplinary team; institutions for children requiring immediate care; children's centre; endangered family; multi-problems family.