Množiny bodů dané vlastnosti na ZŠ - Harazimová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této práce je vytvořit ucelený přehled matematických úloh zabývajících se množinami bodů daných vlastností. Uvedené příklady jsou řešené a rozdělené do sedmi podkapitol podle jejich zaměření. Práce by měla sloužit především jako inspirace pro učitele základních škol. Měla by být návodem, jak pomocí počítačových programů udělat výuku matematiky hravou a pro děti jistě zajímavější.
Keywords: množiny bodů dané vlastnosti; využití programu GeoGebra; planimetrie; geometrie