Problematika poziční stabilizace multikoptéry na platformě Crazyflie 2.0 - Princ, Robert (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou stabilizace multikoptéry Crazyflie 2.0 uvnitř uzavřeného prostoru. Problematika je popsána v práci teoreticky, kde jsou rozepsány možnosti a postupy pro stabilizaci a v praktické části demonstrován postup a testování vybrané stabilizace.
The issues of positional stabilization of the multicopter on the Crazyflie 2.0 platform
Keywords: Multikoptéra; Crazyflie 2.0; Poziční stabilizace; Flow desk; Barometr; Kalmanův filtr; Multicopter; Crazyflie 2.0; Position stabilization; Flow desk; Barometer; Kalman filter