Podmínky pro využití prostředků z Fondu evropského regionálního rozvoje v Jihočeském kraji - Ludvíková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním cílem diplomové práce je provedení rozboru možností a podmínek žadatelů v Jihočeském kraji pro získání finanční pomoci z Evropského fondu regionálního rozvoje. Součástí tohoto cíle je zjištění, jaká je míra využívání prostředků z tohoto fondu ve srovnání s ostatními regiony České republiky, a co ji ovlivňuje.
Conditions of usage of financial resources from the European Regional Development Fund (ERDF) in the South Bohemian region
Keywords: podmínky žadatelů; Jihočeský kraj; ERDF; strukturální fondy; strukturální politika; regionální rozvoj; European Regional Development Fund; ERDF; South Bohemian region; European resources; regional development