Vliv zavedení systému CRM na chod a obchodní aktivity společnosti - Vobruba, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je posoudit vliv zavedení systému CRM na chod a obchodní aktivity společnosti OSPAP a. s.. Dílčím cílem této práce je popsání systému CRM a porovnání změn ve společnosti, které zavedení tohoto systému přineslo. Následně vymezení jeho kladných a záporných stránek. V závěru práce pak navrhnutí případných změn, které by práci se systémem CRM ještě zjednodušili.
The impact of CRM implementation on company operation and its business activities
Keywords: systém CRM; implementace systému; plánování činností; rozšířené vyhledávání; zákazník; CRM; system implementation; planning activities; advanced search; customer