Výtvarná kultura na 1. stupni ZŠ - Modráčková, Julie (Jihočeská univerzita, 2007)
Modráčková J. Výtvarná kultura na 1. stupni ZŠ Diplomová práce Diplomová práce je zaměřena na problematiku seznamování dětí s výtvarnou kulturou na prvním stupni základní školy. Práce je rozdělena do několika kapitol, ve kterých jsou popsány některé formy a metody práce s dětmi, které můžeme ve škole využívat při výuce. Obsahuje také výtvarné projekty, které mohou posloužit jako inspirace.
Art Culture at the first grade of primary school