Systém kombinované dopravy v České republice - Urbánková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
V první části práce jsou charakterizovány druhy dopravy, v druhé se práce zaměřuje na kombinovanou dopravu. Ve třetí části je řešena přeprava steliva MICI kamionovou, železniční a kombinovanou dopravou.
COMBINED TRANSPORTATION IN THE CZECH REPUBLIC
Keywords: železniční nákladní doprava; silniční nákladní doprava; kombinovaná doprava; Road transportation; Railway transportation; Combined tranportation