Využití malé mechanizace v podmínkách horských méně příznivých oblastí pro hospodaření (LFA). - Socha, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2013)
Moje práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je charakterizován pojem LFA, stručně popsáno rozdělení malé mechanizace. V praktické části jsem se zabýval analýzou exploatačních, ekonomických a energetických ukazatelů u vybraných strojů.
The using of small mechanization in condition of less favorable mountain areas for farming. (LFA)
Keywords: LFA; malá mechanizace; exploatační ukazatele; ekonomické ukazatele; energetické ukazatele.; LFA; small mechanization; exploatation indicators; ekonomical indicators; energy indicators