Výběr účetního informačního systému pro firmu - Smejkalová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá výběrem účetního informačního systému pro firmu. V bakalářské práci je uveden vývoj účetních technologií, obecné informace o hodnocení systémů společně s výběrem, jelikož je to základem této bakalářské práce. Informace o podniku a podnikové požadavky na účetní systém jsou založeny na rozhovorech se zaměstnanci a podnikových webových stránkách. Programy jsou porovnávány dle požadavků firmy na účetní systém. Je využita metoda bodového hodnocení a metoda komparace. Rozdíly mezi programy jsou ve zpracování účetních dat a v modulech programů. Závěr této práce tvoří doporučení vybranému podniku.
Selection of an Accounting Information System for a Company
Keywords: účetní informační systém; porovnání; finální výběr; an accounting information system; comparison; final choice