Vyhodnocení výskytu morfologicko-anatomických abnormalit u ryb během vývoje rybího společenstva zatápěné důlní jámy Chabařovice - Kalčíková, Eliška (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce se zabývá vyhodnocením výskytu a popisu abnormalit, které se objevily u ryb v hydricky rekultivované důlní jámě Chabařovice během vývoje rybí obsádky. Při vyhodnocení byla použita data převážně z roku 2007, kdy byl výskyt největší, doplněna daty z let 2008 2014.
Occurrence of abnormalities in fish morphology and anatomy during the fish community succession in post mining lake Chabařovice