Vzdálené řízení elektrických spotřebičů přes WWW - Krejčí, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh a realizaci modulu pro řízení elektronický spotřebičů přes www. Navrhuji a popisuji jednotlivé části: naprogramování mikroprocesoru, návrh modulu pro spojeni s ethernetovým modulem firmy ASIX a využití v praxi.
WWW remote control of electrical equipment