Uplatňování vybraných metod řízení výroby ve zvoleném podniku - Chochola, Josef (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce řeší oblast logistických procesů ve zvoleném kartáčnickém podniku. Cílem diplomové práce bylo provést analýzu uplatňovaných metod řízení v oblasti materiálového a informačního toku v závislosti na výrobním programu a doporučit zlepšení. Byly provedeny analýzy v oblasti toků a vztahů s dodavateli a odběrateli. Dále byla uvedena návaznost toků na logistické centrum. Hodnocení a doporučení v oblasti informačních toků jsou obsažena ve všech řešených kapitolách práce.
Use of chosen methods of production management in a certain plant
Keywords: dodavatelé; odběratelé; skladování; materiálové a informační toky; suppliers; buyers; storing; material and information flows