Spotřební chování z pohledu behaviorální ekonomie - Ludvíková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na iracionalitu spotřebitelů, která je následně experimentálně otestována u českých spotřebitelů a výsledky experimentů jsou dále porovnány s výsledky amerických spotřebitelů.
Consumer Behavior from The View of Behavioral Economics
Keywords: Spotřební chování; spotřebitel; behaviorální ekonomie; iracionalita; Consumer Behavior; consumer; Behavioral Economics; Irrationality