Inovační řízení ve vybrané organizaci - Uhlíř, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem diplomové práce je Inovační řízení ve vybrané organizaci. Cílem práce zhodnotit současný stav řízení inovací ve vybrané organizaci, odhalit možné nedostatky a navrhnout změny na zlepšení. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části je uveden přehled poznatků o řízení inovací. Popsány jsou pojmy jako inovace, řízení inovací či inovační proces. Uvedeny jsou také metody hodnocení inovací. V praktické části je nejprve představena vybraná společnost. Dále je popsán a následně zhodnocen proces řízení inovací v organizaci. Na základě zhodnocení současného stavu jsou podány konkrétní návrhy na vylepšení.
Innovation Management in the Chosen Organization
Keywords: inovace; inovační proces; řízení inovací; produktová inovace; procesní inovace; bezpečnost práce 4.0; innovation; innovation process; innovation management; product innovation; process innovation; industrial safety 4.0