Služby v rámci běžných účtů - Vrtilková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na problematiku týkající se nabídky služeb, které jsou v rámci běžných účtů u konkrétně vybraných bank nabízeny. Mezi tyto služby jednak patří kanály přímého bankovnictví (Internetbanking, Telebanking, GSM banking, WAP banking a homebanking), jednak kontokorentní úvěr, platební karta, kreditní karta a devizový účet. Zpracovány jsou společnosti Komerční banka, a. s., Československá obchodní banka, a. s., Česká spořitelna, a. s., Raiffeisenbank, a. s. a GE Money Bank, a. s. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. V praktické části je nastíněn na několika modelových příkladech princip fungování vybraných služeb. Tyto modelové příklady navazují na uvedenou teorii.
Banking Facilities within the Framework of Checking Accounts
Keywords: Přímé bankovnictví; kontokorentní úvěr; platební karta; kreditní karta; devizový účet.; Direct banking; bank overdraft; payment card; credit card; foreign currency account.