Tvorba webových aplikací s využitím WYSIWYG editorů - Říha, Petr (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se dělí na dvě části, je to teoretická a praktická část. Cílem autorovy teoretické části je popsat problematiku tvorby webových aplikací s využitím WYSIWYG editorů a vytvořit dle zadaných kritérií průvodce, který je na základě těchto aspektů porovná. Dále v teoretické části autor popíše instalaci nebo zaregistrování jednotlivých editorů a také se zaměří na minimální požadavky pro spuštění. Hlavním cílem praktické části je vytvořit webovou stránku pro zvolenou základní školu za použití právě jednoho ze zmíněných editorů. Závěrem praktické části bakalářské práce je výzkum.
Creation of web applications with the use of WYSIWYG editors
Keywords: WYSIWYG editory; Adobe Dreamweaver; Web Page Maker; BlueVoda; Trellian; Kompozer; TinyMce; Webnode; eStranky; Licence; WYSIWYG editors; Adobe Dreamweaver; Web Page Maker; BlueVoda; Trellian; Kompozer; TinyMce; Webnode; eStranky; License