Zařízení na výrobu pelet z papíru - Hejhal, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Úvod a teoretická část vymezuje základní pojmy týkající se briket, pelet, drcení, skartace a lisování. Navazující kapitoly popisují obecně systém drcení a lisování. Praktická část popisuje konstrukční řešení strojů k drcení a lisování. V experimentální části je uvedena metodika provedeného experimentu a dosažené výsledky.
Equipment for the production of paper pellets
Keywords: Brikety; Pelety; Drcení; Skartování; Drcení; Lisování; Topivo; Briquettes; Pellets; Shredding; Shredding; Pressing; Fuel