Postoje a nákupní chování zákazníků nákupního centra - Houdková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem mé diplomové práce bylo zhodnocení postojů a nákupního chování zákazníků nákupního centra. V teoretické části bylo cílem získání co největšího množství informací k dané problematice. Souběžně probíhalo dotazníkové šetření přímo v nákupním centru. V praktické části hodnocení reakce zákazníků ve vybraném nákupním centru pomocí dotazníkového šetření. Pro samotný výzkum, dotazníkové šetření, jsem zvolila nákupní centrum na okraji Českých Budějovic.
Attitudes and buying behaviour of customers of a shopping center
Keywords: nákupní centrum; nákup; zákazník; analýza; výzkum; shopping center; buy; purchase; customer; analysis; research