Návrh externí komunikace pro Robert Bosch, spol. s r. o. - Solarová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou externí komunikace se zaměřením na vztahy s veřejností (public relations). Předkládaná práce je aplikována na českobudějovickou společnost Robert Bosch, spol. s r. o. Hlavním cílem bylo vytvoření vlastního návrhu externí komunikace pro rok 2012 se zaměřením na vybranou zájmovou skupinu společnosti, kterou se stali studenti vysokých škol technického a ekonomického zaměření jakožto potenciální budoucí zaměstnanci společnosti. Návrh obsahuje vybrané vhodné prvky z nových trendů v marketingové komunikaci (virální marketing, guerilla marketing, event marketing).
Proposal of external communication for the Robert Bosch company, spol. s r. o.
Keywords: externí komunikace; vztahy s veřejností (public relations); zájmové skupiny společnosti; nové trendy v marketingové komunikaci (virální marketing; guerilla marketing; event marketing); external communication; public relations; interest groups of a company; new trends in marketing communication (viral marketing; guerilla marketing; event marketing)