Analýza uplatnění absolventů ZF JU na trhu práce - Drbohlav, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé práce je analyzovat úspěšnost absolventů ZF JU, kteří ukončili své studium v letech 2001 a 2002. Práce je součástí REFLEXu, což je mezinárodní výzkum založený na dotazníkovém šetření. Cílem výzkumu je zjistit postavení absolventů na trhu práce a jestli jim jejich univezita poskytla dostatečnou kvalifikaci, aby uspěli ve svých zaměstnáních.
ACHIEVEMENT IN JOB MARKET OF THE GRADUATES OF ZF JU
Keywords: trh práce; absolventi; uplatnění; job market; graduates of ZF JU; achievement