Hagioterapie - Friedlová, Anna (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá používáním biblických příběhů v PL Bohnice, kde tvoří součást terapie u lidí závislých na alkoholu a drogách. Hlavním cílem práce bylo zaměřit se na etický přínos této netradiční metody.
Hagiotherapy
Keywords: alkoholismus; závislost; psychoterapie; hagioterapie; biblické příběhy; alkoholism; addictions; psychotherapy; biblical stories