Srovnání společenstev obojživelníků na českých rašeliništích - Pouchová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce srovnává společenstva obojživelníků na Šumavských a Třeboňských rašeliništích chráněných Ramsarskou úmluvou. Součástí této práce je návrh opatření zvyšujících početnost a druhové složení populace obojživelníků, a to díky zvýšení počtu rozmnožovacích příležitostí a zpřístupnění rašelinišť.
Comparison of amphibian communities of Czech peatlands