Porovnání konvenční a minimalizační technologie zpracování půdy - Benáček, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se bude zabývat srovnáním dvou technologií - konvenční a minimalizační. Každá z těchto metod má svoje zastoupení u dané plodiny a na předem určeném pozemku. Obě metody mají pozitivní, ale i negativní dopady.
Comparison of conventional and minimizing tillage technology
Keywords: zpracování; půda; mechanizace; konvenční; technologie; minimalizace; processing; soil; mechanization; conventional; technology; minimization