Systém odměňování a poskytování benefitů ve zvoleném podniku - Čadková, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit systém odměňování zaměstnanců a poskytování benefitů ve zvoleném podniku a navrhnout doporučení ke zlepšení současného stavu. V první části práce byly vysvětleny jednotlivé pojmy související s problematikou odměňování zaměstnanců a poskytování benefitů. Následně byla charakterizována společnost, ve které bylo provedeno dotazníkové šetření, které bylo vyhodnoceno i podle pracovní pozice a věkové skupiny zaměstnanců. Otázky byly zaměřené na mzdové ohodnocení zaměstnanců, poskytování benefitů v podniku a jejich vliv na motivaci pracovníků. Na závěr byl systém odměňování zaměstnanců podniku zhodnocen a byla navržena doporučení na zlepšení.
The system of remuneration and the supplying of benefits in a chosen company
Keywords: systém odměňování; benefit; motivace; mzda; odměna; the system of the remuneration of employees; benefits; motivation; wages; rewards