Vliv změn počasí a mikroklimatu stájí na mléčnou užitkovost dojnic ve vybraném podniku. - Hána, Bohumil (Jihočeská univerzita, 2009)
Téma bakalářské práce je zaměřeno na posouzení vlivu změn počasí a mikroklimatu stájí na mléčnou užitkovost dojnic. Ve vybraném podniku společnosti Pivkovice a.s. v Netonicích provést měření základních vnějších a mikroklimatických prvků a následné vyhodnocení jejich vlivu na mléčnou užitkovost dojnic.
Influence changes weather and microclimate stable on milk efficiency dairycows in choice company.
Keywords: mikroklima stáje; mléčná užitkovost dojnic; vlhkost; teplota; skot; stable microclimate; milk efficiency; humidity; teperature; cattle