Zvládání zátěžových situací zprostředkovatelů zaměstnání ve státním sektoru - Novotná, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce je zaměřena na rozbor problematiky zátěžových situací a syndromu vyhoření u konkrétní skupiny státních zaměstnanců - zprostředkovatelů zaměstnání na úřadech práce. Hledá zdroje zátěže a zkoumá vliv vybraných faktorů na možný vznik syndromu vyhoření.
How to manage complicated situations by employment agents.
Keywords: Psychická zátěž; stres; syndrom vyhoření; zprostředkovatel zaměstnání.; Psychical load; stress; ´burn-out´syndrome; middleman of the occupation.