Nástroj pro generování elementárního složení z dat hmotnostních spektrometrů s vysokým rozlišením - Feslová, Marie (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá predikcí elementárního složení chemických látek na základě znalosti hmotnosti stanovené s vysokou přesností. Predikce představuje nalezení validní kombinace počtu a druhu atomů, tj. elementárního složení molekuly, která svou hmotností odpovídá přesně naměřené hodnotě.
Tool for generating elemental composition of the mass spectrometer data with high resolution