Podnikatelský záměr pojízdná prodejna - Vladařová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru, kterým je pojízdná prodejna. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a aplikační. V teoretické části jsou definovány pojmy vážící se k tématu bakalářské práce. Mezi tyto pojmy patří podnikání, podnikatel, živnost, obchodní závod, obchodní firma, malé a střední podnikání, pojízdná prodejna, podnikatelský plán a jeho struktura. V aplikační části je vypracován podnikatelský plán pojízdné prodejny, která by řešila problém nákupní nedostupnosti v malých obcích. V práci je použita SWOT analýza, Porterův model pěti sil a analýza zákazníků.
Bussines plan of food truck
Keywords: analýza zákazníků; podnikatelský záměr; podnikatelský plán; pojízdná prodejna; Porterův model pěti sil; SWOT analýza; customer analysis; business idea; business plan; food truck; Porter's five forces analysis; SWOT analysis