Systémy hodnocení jakosti při zpracování zemědělských produktů - Svoboda, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je doporučit optimální cestu pro vytvoření spolehlivého systému kontroly jakosti výrobků rostlinného a živočišného původu. U vybraných podniků byly sledovány hlavní aspekty těchto systémů a zhodnoceny. Dále byl zkoumán stav certifikací systémů kvality v České republice.
Quality assessment systems in the processing of agricultural products
Keywords: certifikace; BRC; HACCP; IFS; normy ISO; systém jakosti; zemědělské produkty; certification; BRC; HACCP; IFS; ISO standards; quality systems; agricultural products