RPA Project Management - Kastnerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce je zaměřená na výzkum efektivnosti robotické procesní automatizace ve firmách. Zkoumá nejen její přínosy a ekonomický dopad, ale i začlenění tohoto softwarového robota do firmy. Jak je takový robot přijat mezi zaměstnance a zda jsou následně firmy s jeho pomocí spokojeni. Byly provedeny tři rozhovory s firmami, které s RPA mají zkušenosti. Jejich poznatky a zkušenosti následně pomohli s řešením cíle této práce.
RPA Project Management
Keywords: Robotická procesní automatizace; Scrum; Software; automatizace; roboti; agile; virtuální kolega; RPA; Robotic Process Automation; Scrum; software; automation; robots; agile; virtual colleague; RPA