Mapy do PDA - Almer, Vlastimil (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a programováním aplikace určené ke zobrazování mapových podkladů a získávání GPS souřadnic objektů na mapě. V práci jsou popsány metody získávání mapových podkladů a GPS souřadnic. Práce dále obsahuje návrh souřadnicového systému, výpočet GPS souřadnice a polohy v aplikaci, jejich zpřesnění a algoritmus určený ke zobrazování mapových podkladů.
Maps to PDA
Keywords: PDA; Windows Mobile; .NET Framework; GIS; GPS; mapové podklady; PDA; Windows Mobile; .NET Framework; GIS; GPS; maps