Procesy řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Lukašík, Marek (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na řízení lidských zdrojů v ČSOB Pojišťovně. Cílem práce je analyzovat charakteristické procesy řízení lidských zdrojů ve vybrané společnosti. Použitím metod procesního řízení stanovit kritéria jejich výkonnosti a na jejich základě navrhnout případné změny vedoucí ke zvýšení výkonnosti procesů a s tím související konkurenceschopnosti organizace. Práce je založena na přímém rozhovoru s manažerem obchodní skupiny a obchodními zástupci. Analyzuje, jak společnost využívá své vlastní možnosti při náboru nových zaměstnanců. Práce ukazuje, že společnost v této oblasti používá velmi dobré metody, avšak navrhuje lepší řešení pro zlepšení procesu a zvýšení počtu získaných životopisů.
Human Resource Management Processes in a Selected Company
Keywords: Lidské zdroje; procesní management; nábor; výsledky společnosti; Human resources; process management; recruitment; company results